Αποστολή & Πληρωμή

 

Η πληρωμή των παραγγελιών σας μπορεί να γίνει με:

 
ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ Ή ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

 

Αποτελεί τον ασφαλέστερο τρόπο πληρωμής, καθώς όλες οι πληρωμές πραγματοποιούνται μέσω του περιβάλλοντος της Εθνικής Τράπεζας, με το σύστημα ProxyPay³ που εγγυάται την ασφάλεια της συναλλαγής και δεν κοινοποιεί τα στοιχεία πληρωμών στην επιχείρηση. 

 

Μπορείτε να κάνετε πληρωμή με άτοκες δόσεις εφόσον η πιστωτική σας κάρτα υποστηρίζεται από το σύστημα. Επιλέξτε Visa ή Mastercard με άτοκες μηνιαίες δόσεις για άμεση και εύκολη πληρωμή.

 

Το helmis.gr δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, και για αυτό το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές μέσω αυτής της σελίδας.

 

 

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ
 

Για τη δική σας διευκόλυνση και ανέξοδη πληρωμή, διαθέτουμε τραπεζικό λογαριασμό σε όλες τις μεγάλες ελληνικές τράπεζες. Ως αιτιολογία θα πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο σας, ενώ ως όνομα δικαιούχου θα εμφανιστεί “ΧΕΛΜΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ”.

 

Για τη δική σας καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση, εφόσον προχωρήσετε σε κατάθεση, αποστείλετε το αντίγραφο της τραπεζικής κατάθεσης με email στο chelmiskosmimata@gmail.com, με fax ή ενημερώστε μας τηλεφωνικά για το ποσό και την ημ/νία κατάθεσης.

 

Εμβάσματα εξωτερικού ή οποιασδήποτε άλλης τράπεζας εσωτερικού θα πρέπει να πραγματοποιούνται αποκλειστικά στην Εθνική Τράπεζα. Πιθανά έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη.

 

Αριθμός Λογ/σμού: 30901010287

IBAN: GR7701103090000030901010287

SWIFT / BIC: ETHNGRAA

 

 

Αποστολή παραγγελιών

 

ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

Οι αποστολές πραγματοποιούνται σε συνεργασία με την ταχυμεταφορική Speedex και ο χρόνος παράδοσης μεταβάλεται αναλόγως την περιοχή (1-3 εργάσιμες μέρες εκτός απροόπτου).

 

Το κόστος μεταφορικών για κάθε αποστολή ανέρχεται στα 4€, ενώ για παραγγελιές με αξία 60€ και άνω, τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

 

Όσον αφορά προϊόντα κατόπιν παραγγελίας, ειδικές κατασκευές ή προϊόντα που χρήζουν τροποποίησης, θα ειδοποιηθείτε είτε μέσω email ή τηλεφωνικώς για το χρόνο αποστολής.

 

 

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ COURIER


Για την πιο άμεση εξυπηρέτηση σας, μπορείτε να ζητήσετε να παραλάβετε το δέμα σας από το κατάστημα της Courier που εξυπηρετεί την περιοχή σας.

 

Η παραγγελία σας δεν μπορεί να αλλάξει διεύθυνση παράδοσης από τη στιγμή που έχει φύγει από την εταιρεία μας.  Όλες οι παραγγελίες απαιτούν υπογραφή από τον παραλήπτη κατά την παράδοσή τους.

 

Οι παραγγελίες παραδίδονται Δευτέρα – Παρασκευή από τις 9.00 π.μ. έως και τΙς 8.00 μ.μ. (εξαρτάται από την περιοχή παράδοσης)

 

Σε περίπτωση που ο ταχυμεταφορέας δε σας βρει στη διεύθυνση που δηλώσατε θα σας αφήσει ένα σημείωμα ειδοποίησης για να επικοινωνήσετε μαζί του και να κανονίσετε νέα ώρα παράδοσης.

 

Δυσπρόσιτα μέρη ίσως ενέχουν επιπλέον χρόνο παράδοσης, ενώ κατά τις επιβαρυμένες περιόδους ενδέχεται να υπάρχουν καθυστερήσεις.

 

Σας ενημερώνουμε ότι στην πιθανότητα εξάντλησης αποθεμάτων, η αποστολή της παραγγελίας σας μπορεί να χρειαστεί κάποιον επιπλέον χρόνο, τον οποίο θα σας γνωστοποιήσουμε τηλεφωνικώς ή μέσω e-mail.

Κατάστημα
Αναζήτηση
Αγαπημένα